Opening seizoen en Crea-markt

Zaterdag, 4 mei 2019, werd ons nieuwe tuinseizoen geopend door vicevoorzitter Frank Vermeij. Een beetje laat dat wel, want veel leden zijn al begonnen met zaaien en planten. Het nieuwe seizoen werd ingeluid met koffie/thee en veel lekkers erbij, gemaakt door enkele van onze enthousiaste leden.

Vanwege het succes van vorig jaar konden leden die, naast het tuinieren, ook nog een andere hobby/bezigheid hebben zich met hun creaties presenteren: een markt dus voor en door leden. In tegenstelling tot 2018 viel het weer tegen: koud, guur en enkele vlokjes sneeuw. We hebben alles binnen moeten doen. Maar door de grote opkomst van leden is het een zeer geslaagde openingsdag geweest. 


Van onder naar boven is er werk te zien van: Frank Vermeij, hij houdt zich bezig met schilderen.
De huisjes van Hennie Jamin. Dan de kruiden, zaden, oliën en azijn van Wietske Vonck. Een van de Quilt van Marjoke, de jams en gelei van Jamore, passieproject van Nicole Gense.
Olijven, olijfolie en olijfzepen uit het familielandgoed in Griekenland van Yianne v/d Akker. En tenslotte fotografie en schilderwerk van Jan Deckers.
Tekst: Bea Deckers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close