Volkstuin Daalhof
 
Welkom bij de website van Volkstuinvereniging Daalhof

Onze organisatie

Binnen volkstuin verenging Daalhof zijn er 3 bestuursleden die zorgdragen voor het dagelijks bestuur van onze vereniging. Ze hebben elk hun eigen aandachtsgebied en staan voor je klaar in de tuin of zijn te bereiken op onderstaande telefoonnummers.


Harrie Jamin  06 4731 9745| Voorzitter 

Bea Deckers 06 1294 2092| Secretaris en penningmeester

Marjoke Arkenbout| Secretaris, tuinuitgifte en gemeenschappelijk werk.

Wie mag er lid worden?

Iedereen met een passie voor (moes)tuinieren kan lid worden. Wanneer er niet meteen een tuin beschikbaar is, kom je op de wachtlijst.

Hoe groot is de moestuin?
Onze percelen zijn ongeveer 50m2 groot, soms lukt het om meerdere percelen naast elkaar te pachten maar het kan ook zijn dat er maar een enkele beschikbaar is.

Wat verwachten we van jou?
Je mag tuinieren zoals je dat wenst, biologisch of biologisch-dynamisch, ecologisch of gewoon zoals oma het vroeger deed. De tuin hoeft er niet steeds keurig geharkt bij te liggen (mag natuurlijk wel), maar overwoekerd met hoog opschietend, zich uitzaaiend onkruid is natuurlijk niet de bedoeling.
Om ook het aanzicht van ons complex mooi te houden, doen we gemeenschappelijk werk om de zaterdag. Hiervoor word je ingepland in een rooster dat tijdig wordt verstuurd. Tijdens het gemeenschappelijk werk, leer je je buren kennen, draag je zorg voor een mooi en verzorgd complex en... vergeten we ook niet de innerlijke mens. Wij zorgen voor een lekkere kop koffie of thee met iets lekkers al dan niet uit de tuin.

Alle overige afspraken vind je terug in ons tuin regelement. 

https://strato-editor.com/.cm4all/widgetres.php/cm4all.com.widgets.DownloadWidget/thumbnail.png


Aanmelden.
Wanneer je je wilt aanmelden voor een tuin stuur dan een e-mail naar volkstuindaalhof@kpnmail.nl of vul het contact formulier in.